2 Meter Sessies avond met K’s Choice

Op 24 maart 2015 opent het Zonnehuis theater haar deuren voor een exclusieve 2 Meter Sessies avond met K’s Choice. In intieme setting wordt gekeken naar memorabele fragmenten uit het 2 Meter Sessies archief én zal de band een tiental liedjes spelen van o.a. het eind april verschijnende nieuwe album The Phantom Cowboy.


Aanvangstijden: de deuren gaan om 19.30 uur open, het begint rond 20.00 uur.


kschoice01_by_Anton_Coene-web

2 Meter SessiesDe paden van K’s Choice en het radio/tv programma 2 Meter Sessies hebben elkaar in de afgelopen 20 jaar regelmatig gekruist. Zo was er die speciale opname op Koninginnedag 1998 in het statige Zuiderpershuis te Antwerpen. Of in 1999, toen Sarah Bettens een duet zong met Anouk. Bijzondere fragmenten met bijzondere verhalen die 2 Meter Sessies graag willen delen met de fans van deze prachtband.

KAARTVERKOOP
K’s Choice heeft deze week eveneens bekendgemaakt dat ze in december naar Nederland komen voor een vijftal clubshows. Tickets voor de 2 Meter Sessies avond op 24 maart aanstaande kosten 15 euro en zijn enkel te koop in combinatie met een ticket voor een concert uit de volgende lijst:

06-12-2015 Eindhoven, Effenaar klik voor tickets
07-12-2015 Rotterdam, Rotterdamse Schouwburg klik voor tickets
08-12-2015 Groningen, Oosterpoort klik voor tickets
09-12-2015 Amsterdam, Paradiso klik voor tickets
10-12-2015 Nijmegen, Doornroosje klik voor tickets

De kaartverkoop start op zaterdag 31 januari om 10:00 uur!

HOE BESTEL IK EEN COMBITICKET?
U klikt op een van de shows hierboven (bv Paradiso) en komt op de betreffende pagina van Ticketmaster. Daar selecteert voor die show in december hoeveel kaarten u wilt en daarna krijgt u een scherm met de vraag of u ook tickets wilt kopen voor 2 Meter Sessies avond in Het Zonnehuis.

Let op: voor de show in Doornroosje werkt het anders, dat wordt uitgelegd op hun website.

UITVERKOCHTE TIVOLI SHOW
Op 24 mei speelt K’s Choice in Tivoli (Utrecht) en die show is reeds uitverkocht. In het bezit van een kaartje voor die show en je wilt ook naar Het Zonnehuis a 15 euro per ticket? Mail dan de naam waarop de kaarten voor Tivoli staan naar assistent@doubleveeconcerts.nl onder vermelding van ‘tickets Zonnehuis K’s Choice’. Dan pakken we het van daar verder op.

The Phantom Cowboy
Het nieuwe studioalbum van K´s Choice, The Phantom Cowboy, verschijnt op 24 april en telt een elftal tracks waarmee de groep rond Sarah en Gert Bettens teruggrijpt naar het rauwere geluid uit de begintijd van de band. Energieke rocksongs vol dynamiek en aanstekelijke hooks. De eerste single ´Private Revolution´ komt op 6 februari uit.

K´s Choice debuteerde in 1993 met The Great Subconscious Club en brak in 1995 door met Paradise In Me met daarop de grote hit ´Not An Addict´. Tot in 2003 brachten ze nog enkele albums uit, waaronder ook een live- en verzamelalbum. Vervolgens werd een pauze ingelast, die door Sarah en Gert werd gebruikt om zich te richten op een eigen solocarrière. In 2010 en 2011 verscheen er weer K´s Choice werk, resp. Echo Mountain en Little Echoes.


Contact over deze 2 Meter Sessies avond met K’s Choice in het Zonnehuis:

Double 2 Mediaproducties
Telefoon: 020-7630120
E-mail: harm@d2bv.nl