Exclusieve album release show Gregory Page in het Zonnehuis Amsterdam

Gregory Page - ONE WAY JOURNEY HOMEOp 3 september a.s. presenteert Gregory Page in het Zonnehuis in Amsterdam-Noord zijn nieuwe album One Way Journey Home. Momenteel wordt het Zonnehuis gerestaureerd en in een sfeervolle under construction setting zal de Amerikaans-Ierse singer/songwriter zijn nieuwe liedjes laten horen.

De Amerikaans-Ierse singer/songwriter, crooner en romanticus Gregory Page was direct onder de indruk van het monumentale Zonnehuis. Het in 1932 gebouwde pand past dan ook perfect bij de historische sfeer van zijn nieuwe, door Jason Mraz opgenomen album One Way Journey Home, dat deels is beïnvloed door z’n Ierse roots en opgedragen is aan zijn Ierse grootvader.

** KLIK HIER OM TICKETS TE KOPEN VOOR DEZE EXCLUSIEVE SHOW **

3 September belooft dus een speciale, historische muziekavond te worden met een bevlogen singer/songwriter wiens muziek en stem in de Provinciale Zeeuwse Courant eens werd omschreven als “een sepia ansichtkaart uit een ver verleden”. Het NRC deed met “een muzikale tijdreiziger” ook een duit in het zakje.

1Het Zonnehuis is gebouwd in 1932 in Amsterdamse Schoolstijl door ir. Jo Mulder vanuit de filosofie dat een bloeiend verenigingsleven van belang is voor de opvoeding van de arbeidersklasse. In 1993 werd deze locatie nipt gered van de sloop. Later, in 2002, kwam het in bezit van Stadsherstel Amsterdam. Het pand dat aan het Zonneplein in Tuindorp Oostzaan ligt, vijf minuten fietsen van de NDSM-werf, wordt door gemeenschappelijke inspanning van Stadsherstel Amsterdam, Double 2 Mediaproducties en theaterproducent OpusOne momenteel in zijn oorspronkelijke functie van theater hersteld.

Het Zonnehuis is eveneens een geliefde opnamelocatie voor het televisieprogramma 2 Meter Sessies, dat hier reeds sessies heeft opgenomen voor de televisiezender FOX met Triggerfinger uit België, Wild Beasts uit Engeland, Augustines uit Amerika en Amazing Snakeheads uit Schotland.


Luister naar Right Side Up van het nieuwe Gregory Page album “One Way Journey Home”:

Bekijk de album trailer:

Website Gregory Page: gregorypage.com

 Evenement Album release show Gregory Page
 Datum Woensdag 3 september 2014
 Locatie Zonnehuis
 Adres Zonneplein 30, Amsterdam
 Zaal open 19.00 uur
 Aanvang 20.00 uur
 Entree € 17,50 (exclusief servicekosten)

** KLIK HIER OM KAARTEN TE KOPEN VOOR DEZE EXCLUSIEVE SHOW **