Familiemusical Jungle Book wegens succes terug in Zonnehuis: twee voorstellingen op tweede Kerstdag

Afgelopen november speelde de familiemusical Jungle Book in Het Zonnehuis in Amsterdam Noord. Het theater is nog niet volledig gerenoveerd, maar theaterproducent OpusOne zette de deuren reeds open voor buurtgenoten om te zien wat het toekomstige theater te bieden heeft.

Drie maal zat het theater tot de nok toe gevuld. Door de aanhoudende vraag naar kaarten is Jungle Book ook op Tweede Kerstdag te zien, om 13:00 en 15:30 uur.

boyhazes-20141108-3879

De voorstelling die op 26 december gespeeld wordt, betreft een speciaal aangepaste versie van 70 minuten, wat de voorstelling geschikter maakt voor de jongere bezoekers. Om het kerstgevoel nog eens te versterken, staat er voor iedere bezoeker een glas chocomel klaar.

Kaarten voor de voorstellingen zijn te koop via www.opusone.nl of bij Takbakspeciaalzaak A. Ekels op het Zonneplein.

Jungle Book is gebaseerd op de oerwoudverhalen van Rudyard Kipling over Mowgli en zijn vrienden Baloo de beer en panter Bagheera. Voor de musical werd het verhaal verrijkt met ‘Bollywood’-elementen zoals kleurrijke kostuums en swingende Indiase muziek.

De cast bestaat uit Fred Butter (Baloo), Terence Uphoff & Dennis Spee (Mowgli), Falou Kassé & Ciro Meulens (Bagheera), Christiaan Nannen (Shere Khan) en Chiara Re (Indra). Het ensemble bestaat uit Petra Ilse Dam, Marjolein van Haren, Eline Keijzer, Myrte Luijten, Swen Overman, Daniek Peeters, Fleur van Uhm en Judith van Vuuren.

 Evenement Familiemusical Jungle Book
 Data Vrijdag 26 december 2014 (Tweede Kerstdag)
 Locatie Zonnehuis Amsterdam
 Aanvang 13 uur én 15.30 uur

** KLIK HIER OM TICKETS TE KOPEN (opent in nieuw venster)


In de media:

ECHO 03-12
Bron: Echo

Contact over deze musical in het Zonnehuis:
Opus One | Theaterproducties
Telefoon: 020-6125034
E-mail: info@opusone.nl
Foto: Boy Hazes