Het Amsterdam van…

Dit seizoen treedt Daan Bartels van Het Lied een aantal keer op als verteller in muzikale theatervoorstellingen. Hij vertelt dan de levensverhalen van Wim Sonneveld, Liesbeth List en Ramses Shaffy aan de hand van foto’s van waar zij woonden en werkten in Amsterdam. Voor elk van de drie voorstellingen vroeg Daan muzikale vrienden om hem te vergezellen.
Kaarten kosten per voorstelling € 14,-. 

Ramses Shaffy – Zondag 10 januari om 15.00 uur
Bestel hier uw kaarten

 

 


 

Ramses-Shaffy-Daan-Bartels-en-Jelle-Amersfoort1Het Amsterdam van Ramses Shaffy

Zondag 10 januari om 15.00 uur

Zingen, vechten, huilen, bidden, lachen, werken en bewonderen. Ramses Shaffy deed het het liefst in Amsterdam. Kleinkunstkenner Daan Bartels weet veel te vertellen over Ramses Shaffy en zijn band met de stad. Hij illustreert zijn verhaal met prachtige foto’s. Muzikaal wordt Daan bijgestaan door zanger Jelle Amersfoort en gitarist Peter Pluer, die samen de mooiste liedjes van Shaffy ten gehore brengen.

Kaarten €14,-

 

 


 

Afgelopen voorstellingen: 

Het Amsterdam van Wim Sonneveld

Zondag 18 oktober om 15.00 uur

‘Er staat een huis aan de gracht in oud Amsterdam’, zong Wim Sonneveld in één van zijn beroemdste liedjes. Kleinkunstkenner Daan Bartels weet veel te vertellen over Wim Sonneveld en zijn band met de stad. Hij illustreert zijn verhaal met prachtige foto’s. Muzikaal wordt Daan bijgestaan door zanger Siebe Palmen en gitarist Rob Verbakel, die samen de mooiste liedjes van Sonneveld ten gehore brengen.

 

Het Amsterdam van Liesbeth List

Zondag 8 november om 15.00 uur

Liesbeth List bezong Amsterdam in het bekende lied van Jacques Brel en vierde er triomfen van Concertgebouw tot Carré. Kleinkunstkenner Daan Bartels weet veel te vertellen over Liesbeth List en haar band met de stad. Hij illustreert zijn verhaal met prachtige foto’s. Muzikaal wordt Daan bijgestaan door zangeres Alice Rientjes en pianist Eelco Menkveld, die samen de mooiste liedjes van La List ten gehore brengen.