Ik Ben er (Bijna) – Een Theatrale Speeddate

Ben BlomBekend en onbekend, bestaand en nieuw Nederlandstalig repertoire, geheel in een eigen jasje. Allemaal gebracht door Ben Blom. Wie? Ben Blom! Ben Blom? Ja, Ben Blom! Maar…ken ik hem dan?

Misschien nog niet, maar daar komt dan NU verandering in! Tijdens een theatrale speeddate krijgt u de ultieme kans om kennis te maken met een Nederlandstalige chansonnier en kleinkunstenaar pur sang. Dat wordt tijd, want in 2016 viert hij zijn 10-jarig theaterjubileum!

Ben Blom wordt muzikaal begeleid door gitarist Hans van der Zee.

Voor online kaartverkoop KLIK HIER.

Reacties uit het publiek:
“Blom wisselt zowel muzikaal als emotioneel van groot naar klein.”
“Ik was geschokt, verrast, ontroerd en wat heb je een fantastische stem. Niet voor niets wilden we niet stoppen met klappen.”
“De show was schitterend. Als je mensen tot tranen toe kunt raken, dan ben je een topartiest!”
“Je bent geweldig en heel Nederland moet dit zien!!!”

Ben (1985) studeerde in 2006 af aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten afdeling musicaltheater te Tilburg. Tijdens zijn studie was hij o.a. te zien in de voorstelling ‘Conflict’, geschreven door Khalid Boudou (auteur van ‘Het Schnitzelparadijs’). Daarnaast schreef hij het script van de voorstelling ‘WAM! Daar zit muziek in’.
Na zijn studie maakte hij o.a. vier seizoenen deel uit van de theaterhit ‘Jeans’, een swingende en spectaculaire zang- en dansshow. In de zomer van 2008 deed Ben mee aan de bijzondere M-Lab productie ‘Joe, de hemel kan wachten’, die geregisseerd werd door Koen van Dijk.
Ben schreef zijn eigen muziektheatervoorstelling ‘Tweespel’, die in 2010 in première ging. Met ‘ik BEN er (bijna)’ date hij met het grote publiek. Ben is tevens neerlandicus en geeft als ‘de mytholoog’ lezingen Griekse mythologie.

Reacties op de cd ‘Sober’ uit 2008:
Liesbeth List: “Ik vind je prachtig zingen en subliem articuleren.”
Paul van Vliet: “Ik vind dat je een prachtige stem hebt en de liederen mooi en intens interpreteert.”