Kiss of the Spider Woman

Vanaf oktober 2016 is Kiss of the Spider Woman wegens groot succes terug in Het Zonnehuis. De productie was hier in juni 2015 al eerder te zien.
Bestel hier uw kaarten.

Van 27 oktober tot en met 14 november 2016 zal Kiss of the Spider Woman terugkeren naar Het Zonnehuis. Afgelopen zomer speelde de veelgeprezen musical al voor volle zalen.

Naast Klaasen en Van Kooten is ook de rest van de originele cast van de partij: Marjolein Teepen, Mike Reus, Roy Kullick, Bastiaan Sparnaay, Thomas Kuipers en Michiel De Meyer. De regie en vertaling zijn in handen van Koen van Dijk, de choreografie van Chiare Re en het decorontwerp van Eric Goossens. De live band bestaat uit Frans Heemskerk (tevens muzikaal leider), Joël Groenewold, Jeroen Molenaar en Werner Janssen.


Kiss of the Spider Woman vertelt het verhaal van twee gevangenen die samen in een kleine cel worden geplaatst. De één vanwege zijn politieke overtuiging, de ander vanwege zijn geaardheid. Ze zijn elkaars tegenpolen, maar ook – letterlijk – tot elkaar veroordeeld. Om de tijd te doden vertellen ze elkaar verhalen. Het script van Kiss of the Spider Woman is van Terrence McNally en gebaseerd op het gelijknamige boek van Manuel Puig. De songs zijn van John Kander en Fred Ebb, als duo ook verantwoordelijk voor Chicago en Cabaret.