SoWhat Familieconcerten 2015/2016 in Het Zonnehuis

SoWhat brengt klassieke, jazzy en speelse klanken voor kinderen van 2 tot 92. Workshops, poppenspel, gedichten, dans; niets is te gek om het publiek actief te betrekken bij een concert.

SoWhat: Cyrille van Poucke, trompet, Mariël van den Bos, fluiten, Matthias Konrad, trombone en Erik Winkelmann, bas.

Locatie: Het Zonnehuis, Zonneplein 29, 1033 EJ Amsterdam
Toegang: € 7,50 | € 5,- voor kinderen | Aanvang: 15:00 uur
Kaartverkoop: Aan de deur | zalen@stadsherstel.nl | 020 52 000 90
Web: www.sowhatkinderconcerten.nl


So What september 2014 web (1)

MAFFIASPECIAL zondag 31 januari 2016
Don Matteo, Consiglieri Enrique en Cyrille en Dona Mariël nemen jullie mee op een geheimzinnige speurtocht naar de raadsels van de maffia. Wat eten echte maffiosi het liefst? Klapt de enige echte godfather voor de spiegel in driekwarts of vijfkwarts maat? En wie bewaakt de geheimen van de maffia? Met muziek van o.a. Nino Rota en Lalo Schifrin.

REIS ROND DE WERELD IN ÉÉN UUR zondag 28 februari 2016
Vertrek met ons op een muzikale reis naar o. a. Italië, Brazilië, China en Takka Tukkiland. En dat in één uur… Laat de Tomtom maar thuis; onze doorgewinterde reisleiders loodsen ons door het oerwoud, over het hazenpad, en al sambadansend over de evenaar. Om jullie (hopelijk) weer veilig terug te brengen naar de Amsterdamse grachten.

DE ZEE maandag 28 maart 2016
Zwemmen, varen, schipbreuk lijden, stranden op een onbewoond eiland; kies het ruime sop met SoWhat en neem je duikbril mee. Met muziek van Georg Friedrich Händel, Frederick Theodore Albert Delius en Ernesto Júlio de Nazareth en een concert voor staafmixer en soepketel.

SOEPCONCERT 24 april 2016
Alles loopt in de soep, zelfs de jurk. Het ensemble speelt snert. Het programma is een soepzooitje! Met muziek van o.a. Henry Purcell, Jean Sibelius, Art Pepper, en Marcos & Paul Sergio Valle, en met een verhaal van een meisje dat ook soep lust!