Theaterconcert Sjors van der Panne

Zingen is voor Sjors van der Panne de manier om zijn gevoel te laten spreken. Samen met pianist Hubert-Jan Horrocks brengt de jonge chansonnier en nederpopzanger de mooiste Nederlandstalige liederen. Klassiekers uit het oeuvre van onder andere Frank Boeijen, Jacques Brel en Ramses Shaffy wisselt Sjors af met de mooiste liedjes van eigen hand. Zaalkaarten kosten €21,- en balkonkaarten €18,-.

Donderdag 26  en vrijdag 27 november om 20.15 uur
Bestel hier uw kaarten


Fotograaf: Diederick Habermehl

Sjors nam in 2014 deel aan de belangrijkste talentenjacht van de Nederlandse televisie: The Voice of Holland. Met zijn uitzonderlijke stemgeluid en ingeleefde performance ontroerde hij de juryleden en het publiek. In een spannende finale behaalde hij de tweede plaats.

Recensies

“Zingen, zonder gebaartjes. Een lied echt beleven, terwijl je het zingt. Dat kunnen er niet zo veel. Sjors van der Panne kan dat wél! Ik zag het hem doen in een uitverkocht Concertgebouw, waar iedereen in het publiek doorhad dat daar iets fenomenaals gebeurde. Behalve eigen liedjes, zong deze energieke jongeman liederen van Boeijen, Shaffy en Brel. En hoe! Als Sjors een lied zingt, dan ís hij dat lied. En dat is heel knap. Ga hem zien, mensen!” Liesbeth List

“Vanaf nu begroet ik jou als mijn collega.”Marco Borsato (na optreden Sjors van der Panne in The Voice of Holland)