Woon een openbare repetitie bij van ‘De dag dat ik Robert Long ontmoette…’

Maaike Widdershoven, Wil van der Meer, Julia Herfst en Roberto de Groot repeteren bij ons in ’t Zonnehuis voor een prachtige ode aan Robert Long. We bieden een unieke kans om een openbare repetitie bij te wonen voordat ze vanaf februari 2019 uitgebreid gaan toeren in Nederland.

‘Robert Long 75 jaar’ in theaterseizoen 2018-2019: een mooi moment om zijn liedjes weer te laten horen. Robert Long zou nu de titel van singer-songwriter hebben gekregen en hij verdient die titel als geen ander! Het publiek wil meestal dat de originele songs door de ‘meester’ zelf worden gezongen, maar als die niet meer kunnen worden uitgevoerd door hem, dan zoeken we graag naar goede solisten die in staat zijn om zijn liedjes weer tot leven te brengen in een theaterconcert waarbij ongeveer 24 mooie liedjes op een eerlijke en verrassende manier zullen worden uitgevoerd door

MAAIKE WIDDERSHOVEN – WIL VAN DER MEER  – JULIA HERFST – ROBERTO DE GROOT

De bekende en ook nog onbekende liedjes zijn prachtig gearrangeerd en zullen worden gezongen en verbonden door soms grappige, persoonlijke en ontroerende verhalen.

Wat een verrassing: kenden zij Robert Long? Hebben ze hem ooit ontmoet? Ja zij hebben ooit Robert ontmoet op een dag in hun leven en dat heeft een blijvende indruk op hen gemaakt.  Hoe? Dat vertellen ze in de voorstelling en ze zullen hem eren met de uitvoering van zijn vele mooie liedjes. Ze worden daarbij muzikaal bijgestaan door een combo o.l.v. Peter van der Zwaag, die vele jaren met Robert Long heeft samengewerkt.

Kaartjes zijn verkrijgbaar via openbarerepetitiezonnehuis.eventbrite.nl of aan de deur. Korting voor Noord-bewoners!

Zaterdag 26 januari 2019
Deuren open 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
De voorstelling duurt 2 x 3 kwartier + pauze.

De dat ik Robert Long ontmoette in 't Zonnehuis

Foto: Kristof Rutsaert